Sping Loading - Mansk Webflow Template

Over Népomuc

Népomuc, vernoemd naar de Praagse priester en martelaar Johannes Népomucenus. Al meer dan 25 jaar is Népomuc dé specialist in het bedrukken van ronde verpakkingen. Zo bedrukken we onder meer bierbekers, yoghurtbekers, koffiebekers, sausbakjes, bloempotten, voedselverpakkingen, industriële maatbekers en cosmetica verpakkingen. Door onze kennis en deskundigheid van het dry-offset drukproces en de eigenschappen van de te bedrukken producten zijn wij jouw juiste partner. Met de ruim 15 drukmachines kunnen wij nagenoeg alle bedrukkingen verzorgen.

Deskundig

Dry-offsetspecialist

Korte levertijden

Een offerte op maat

Hoge drukkwaliteit

Al vanaf 500 stuks
Duurzame oplossingen

Jaarlijks bedrukken wij een half miljard verpakkingen!

Dankzij de hoge drukkwaliteit en grote aantallen die we kunnen leveren, kunnen we de meest uiteenlopende bedrijven ontzorgen.

Deze grote aantallen leiden ons echter niet af van duurzame productieprocessen. Wij geloven dat iedereen zo zijn steentje bij draagt aan een groenere toekomst. Door onder andere papier en plastic te recyclen, proberen wij onze duurzaamheidsdoelen te behalen. Bovendien hebben wij 1280 zonnepanelen op het dak van onze bedrijfshal geplaatst.

Het team

Maak kennis met ons team

We zijn een bedrijf dat beschikt over een zeer enthousiast team van circa 25 medewerkers, met een mooie mix van ervaren en jongere werknemers. De jarenlange kennis en ervaring kan hiermee worden doorgegeven aan de jongere generatie, waardoor de expertise van het proces intern behouden blijft.

Hidde Tijkotte
Eigenaar & bedrijfsleider
sales@nepomuc.nl
Boy Schaap
Assistent manager
info@nepomuc.nl
Rosalie Verloop
DTP & Grafisch vormgever
printing@nepomuc.nl
Fred Boes
DTP & Print Specialist
printing@nepomuc.nl
Wij helpen je graag

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Jouw verpakking kan vanaf 500 stuks tot een onbeperkte oplage gedrukt worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!