Sping Loading - Mansk Webflow Template

Druktechniek

Conische en cilindrische verpakkingsvormen worden gemakkelijk en snel voorzien van bedrukking met de dry-offset techniek.

De techniek is baanbrekend: Wij maken gebruik van UV inkten en deze worden door UV licht gedroogd. De potten en bekers worden voorbehandeld met een vlam of d.m.v. corona oppervlaktespanning behandeling, waardoor de bedrukking beter hecht op het plastic. De doorlooptijd wordt verkort en de productiesnelheid verhoogd door het snelle UV droogproces. Door het zeer lage inktverbruik wordt het milieu niet onnodig belast. Dry-offset betekent dus niet alleen een scherp en strak resultaat, maar ook nog eens een snelle afhandeling!

Deskundig

Dry-offsetspecialist

Korte levertijden

Een offerte op maat

Hoge drukkwaliteit

Al vanaf 500 stuks
Oplages

Binnen no-time hoge kwaliteit drukwerk

De dry-offset druktechniek is perfect voor zowel kleine als grote hoeveelheden drukwerk. Wij zetten deze druktechniek in bij aantallen vanaf 500 stuks tot hoeveelheden van meer dan 1 miljoen.

De formaten van de verpakkingen waarop wij de techniek toepassen zijn 6 t/m 32 cm in diameter. Bedrukking met de dry-offset techniek is bij ons mogelijk met 1 tot en met 8 kleuren. Onze levertijd is ongeëvenaard, maar doet nooit onder aan de hoge drukkwaliteit waar wij garant voor staan.

Wij helpen je graag

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Jouw verpakking kan vanaf 500 stuks tot een onbeperkte oplage gedrukt worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!